Скандальна українська співачка Ані Лорак зараз живе й активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва". Артистка засвітилася на російській премії "Муз-ТВ" й навіть отримала нагороду.

Лорак поділилася знімками та відео з церемонії нагородження на особистій сторінці в Instagram. Так, знаменитість показала фото, на якому позує з власне нагородою.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"За кожною нагородою стоїть наполеглива праця. Багаторічна робота в служіння улюбленій справі", - підписала фото Лорак.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співачка отримала нагороду за "Краще концертне шоу". На фотографії, яка була зроблена на червоній доріжці премії, Ані Лорак позує у відвертій чорній сукні, з якої буквально вивалюються незвично величезні груди. На обличчі Лорак - яскравий вечірній макіяж, а волосся розпущене. Увагу привертає масивна прикраса на шиї зірки.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото співачки. І якщо одні в захваті і вітають зірку з нагородою, то інші звернули увагу на неприродне обличчя Лорак.

Нагадаємо, що Лорак показала гаряче відео з Лазарєвим, навіть доньки не посоромилася.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.