Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує разом з маленькою дочкою Сонею і можливим коханцем Сергієм Лазарєвим, які прийшли з нею на церемонію російської премії "МузТВ".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео, яке було зроблено в глядацькому залі церемонії, можна побачити момент, коли зі сцени оголошують переможця в номінації "Найкраще шоу". Звичайно ж, саме шоу "Діва", яке Лорак обвезла по всій Росії, взяло нагороду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як видно, на церемонію артистка заявилася у відвертій чорній сукні, з якої буквально вивалюються незвично величезні груди. Цей наряд оголив шию, плечі і зону декольте, плаття декороване чорними стразами. Її волосся розпущене в симпатичній укладці, а на обличчі – яскравий вечірній макіяж. Зазначимо, що біля Лорак і її дочки сидів російський співак Сергій Лазарєв, а їм з Кароліною вже давно приписують роман.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.