В української співачки Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, зовсім скоро кардинально зміниться життя. Її колишній Мурат Налчаджіоглу стане не останнім чоловіком в житті артистки. Таролог і ясновидиця Галина Янко розповіла, коли вона знову одягне весільну сукню.

Екстрасенс пояснила, що нові відносини і шлюб у Лорак з'являться в найближчому майбутньому. Причому з цим обранцем у неї також будуть діти. Поки що вони навіть не знайомі.

Лорак з колишнім чоловіком

Рішення бути разом прийде до обох досить швидко і стане несподіванкою для багатьох. Крім того, таролог переконана, що вони навіть повінчаються.

Лорак варто очікувати кардинальних змін у своєму житті протягом двох років. На даний момент їй не варто форсувати події, потрібно дати собі час та спокій і постаратися привести свої думки і всі почуття в порядок.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ясновидиця вважає, що хоча зараз Кароліна не готова до нових стосунків, але найближчим часом все стане на свої місця, вона забуде все, що було і зможе спокійно спілкуватися з колишнім чоловіком.

Ясновидиця Галина Янко

Галина Янко стверджує, що майбутнє співачки буде грошовим і щасливим. Хоча навколо неї і будуть недоброзичливці, які захочуть зіпсувати їй життя, але вона не стане звертати на них жодної уваги.

Раніше повідомлялося, що Відома співачка Ані Лорак, яка активно їздить з гастролями по Росії, рано почала відносини зі зрілим коханим. З'ясувалося, що Юрій Фалеса був не тільки її першим продюсером, але і першою любов'ю Ані Лорак.

Фалеса розкрив деталі своїх стосунків зі співачкою ще на старті її творчого шляху. Відомо, що Ані Лорак була у відносинах з власним продюсером протягом 10 років.

Нагадаємо, Лорак розсмішила безглуздим чином.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак пофліртувала з фанатами, спокусився Кіркоров.

Знай. ua писав, що Лорак показала улюблені пози в машині.