Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала відео, яким показала свій візит на церемонію премії "Жара".

На відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, можна побачити все її перебування на заході, від виходу з автомобіля до фінального виступу. Так, співачка приїхала на церемонію в улюбленій коротенькій курточці, в якій вже з'являлася раніше, з сумкою в руках. Потім видно гримерку і переодягнену у відвертий чорний комбінезон співачку. Далі вона позує перед камерами на червоній доріжці і з нагородою, спілкується з шанувальниками і посміхається у світлі софітів.

Також на цьому чорно-білому змонтованому відео видно виступ Ані Лорак на сцені премії "Жара", в якій вона перемогла в номінації "Найкраще шоу". Артистка вийшла на сцену вже в зовсім іншому сценічному вбранні. Лорак танцює в коротенькому платтячку і запально крутить стегнами перед багатотисячним залом. А в кінці відео, і, напевно, її виступу, зал стоячи аплодує. З натовпу виділився друг і кум Лорак Філіп Кіркоров, він мало не підскакував, аплодуючи їй.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, запевняючи, що вона просто підірвала цю премію. Але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Ані Лорак

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.