Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала коротеньке відео, на якому позує в загадковому образі. Цією публікацією артистка анонсувала нову пісню.

На чорно-білому відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі, однак видно її не повністю. В коротенькому ролику можна побачити тільки плече співачки, з якого вона скинула сорочку, і частину її обличчя з губами. Далі в кадрі з'являється чорний фон, на якому написано "Я тебе чекала", а потім цей напис змінюється датою 16/04. Саме в цей день має відбутися прем'єра нової пісні Лорак.

У підписі до відео артистка написала: "2 тижні до... нового життя. 16.04.19 #ятебяждала @90210.group". Зазначимо, що напередодні Ані Лорак опублікувала інтригуюче фото з Києва, в якому також анонсувала нову пісню. У підписі до того знімку Лорак написала: "Ми готуємо для вас саму неймовірну, щиру пісню, виткану з моїх почуттів". На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дивному образі, на сцені. На фото видно тільки силует співачки в сріблястому вбранні й камеру, яка її знімає. При цьому зверху на сцену направлені десятки софітів, які висвітлюють силует.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, а інші зізналися, що з нетерпінням чекають прем'єри нової пісні. Деякі також запитують, про яке нове життя йде мова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ані Лорак приміряла образ MARUV. Зірка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки в дуже пікантному образі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.