У мережі з'явилося нове фото відомої співачки Алли Пугачової, на якому вона зображена в чорній міні-сукні. Про це інформує УНИАН.

Знімок опублікований в одній із фан-груп Примадонни. У кадрі вона постала в оточенні зірковиз колег по сцені - Стаса Михайлова і Олександра Маршала.

Думки фанів з приводу зовнішнього вигляду Примадонни російської естради розділилися: одні вважають, що вона виглядає чудово, інші називають її старою.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"В мумію перетворилася", "Алла вже одягається, як Кадишева", "Старики зібралися", "Жінка-легенда", "Алла не старіє", "Алла - красуня", - пишуть в коментарях.

А нещодавно зірковий чоловік Примадонни Максим Галкін опублікував спільну світлину із дружиною, підписавши: "Никто и ничто не может омрачить нам нашего радужного настроения 😊".

Пост викликав бурхливу реакцію прихильників, подружжя засипали компліментами і приємними словами у коментарях.

Нагадаємо, Максим Галкін налякав фанатів "похоронним" фото з Пугачовою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін влаштував жорсткий тролінг Ксенії Собчак.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.