Багатьох шанувальників дуже налякав новий знімок, який змусив думати про найгірше. Так невдало пожартував Максим Галкін, опубліквавши фото з Примадонною в траурних тонах.

Гуморист розмістив в своєму Instagram знімок з зірковою дружиною, при цьому зробив його з допомогою фоторедактора чорно-білим.

зіркова пара

Це і наштовхнуло на "нехороші" думки багатьох підписників.

Проте підпис до фото натякнув, що все добре, просто пара так гарно погуляла на дні народження, щоправда не уточнюється, на чиєму.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інтернет-користувачі відразу припустили, що трапилося щось погане, адже в основному чорно-білі знімки викладають, коли відбуваються якісь страшні події.

Тому під публікацією почали з'являтися коментарі: "Чому чорно-біле? Що сталося?", "Не лякайте нас", "Пугачова померла?" - почали з'являтися коментарі під "похоронним" знімком Примадонни.

Звичайно, усі розуміють, що може статися різне. Тим більше, що Алла Борисівна зовсім нещодавно відзначила свій 70-річний ювілей. А в такому віці не рідкість проблеми зі здоров'ям, про які як правило не люблять зірки говорити публічно.

Нагадаємо, колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галкін влаштував жорсткий тролінг Ксенії Собчак.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.