Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав скріншот з так званого інтерв'ю в StarHit, де говорилося, що він, його дружина і діти нібито збираються переїхати на Кіпр. Так, артист звинуватив Андрія Малахова, якому і належить видання, у брехні, а заодно і висміяв Експрес-газету, журналісти якої вирішили, що Галкін будує на ділянці розкішного особняка каплицю замість альтанки.

"Товариші, мене піддістав журнал мого колеги Андрія Малахова, який зробив збір пліток своїм головним капіталом. Якесь жалюгідне брехливе кіпрське агентство CYPRUSBUTTERFLY, запам'ятайте їх і ніколи до них не звертайтеся, вже другий рік розповідає, що я купив/будую будинок на Кіпрі. Сьогодні журнал головного телепліткаря країни опублікував цілу статтю, де це агентство не просто бреше, а з подробицями, якщо ви пролистаєте, то прочитаєте ці подробиці. З агентством я не знайомий, ніяких особняків на Кіпрі у мене немає. Серед тих, хто до мене підходив на Кіпрі з проханням сфотографуватися, як я підозрюю, був чоловік з цієї фірми і на цій спільній фотографії і побудована ця брехня. ❗️ Що стосується наявності у мене чи відсутності другого, третього або п'ятого громадянств - це моя особиста справа і право не звітувати ні перед ким, крім держави і податкової. ❗️ Я впевнений, що публікація оплачена цим агентством і журнальчик в черговий раз підзаробив копієчку на наших іменах. ❗️ Андрій, ти в своїй програмі на госканалі вже створив дешевий брехливий балаган. Не вплутуй мене з моєю родиною у свій нікчемний карнавал.
P. S. І заодно привіт Експрес-газеті: ніяку каплицю у себе на ділянці я теж не будую. Я збираюся побудувати лише альтанку - чай пити з ранку - і ні в якому разі не читати наші газети.", - обурився Галкін. Варто відзначити, що багато зірок шоу-бізнесу підтримали Максима в коментарях.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще