Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим спільним фото, нарешті зібравши команду власної жіночої партії. Так, артистка вирішила дати відверте інтерв'ю для телеканалу NewsOne, виступивши проти сексизму в політиці. Варто зазначити, що вибір Ольги упав на актрису Сніжану Єгорову, психологиню Вікторію Любаревич-Торхову і Алісу Виноградову, активістку FEMEN.

"Сьогодні ввечері ця чудова четвірка дасть бій сексизму в політиці! Не пропустіть! телеканал NewsOne!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "У Кличка-Удар,у Вакарчука-Голос,а у Полякової що?Ноги,корона?...:)", "Кожен повинен займатися своєю справою", "Оля ви прекрасна!!!", "Це був не ефір, а базар. Від криків в студії розболілася голова. Ніколи не думала, що Ви така невихована жінка. Мені соромно за Вас.", "Оля я за вас. Вірте в себе і у вас все вийде. Не звертайте увагу на розмови навколо вас.".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.