протягом п'яти років фанати нічого не знали про особисте життя Потапа: після того, як співак розлучився з Іриною Горовий, репер не говорив на цю тему і не коментував відносини з Каменських.

Лише в 2019 році, 23 травня, коли Каменських і Потап одружилися, стало ясно – у них був роман до цього.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

За словами Потапа, він давно відчував симпатію до Каменських.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Це було дуже важко зробити. Хотілося розповісти всьому світу про те, хто вона, як сильно я люблю Настю. Нарешті впала завіса, і нам стало так легко! Хотілося зробити це раніше, але у мене була сім'я, діти, робота, і поки ми все вирішували за кулісами, пройшло багато часу. Я вже не приховую нічого, я люблю Настю Каменських, і я дуже щаслива людина! Нехай всі заздрять, нехай ненавидять, нехай люблять, мені байдуже", — говорить Потап.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Репер не розкриває, коли саме почав стосунки з колегою. Але фанати стверджують, що перший шлюб Потапа зазнав краху саме через таємних відносин.

Потап одружився на Ірині Горовій ще в 1999 році, у них є дочка Ірина. У 2008 році у них народився син Андрій. У ті ж роки дует Каменських і Потапа почав набирати стрімку популярність.

Наголошується, що Потап розлучився з Іриною на позитивній ноті, у них хороші стосунки.

"Найлегше розлучитися з побитим посудом. Але ми вирішили залишитися друзями. Іра завжди буде матір'ю мого сина, близькою мені людиною. Це не компроміс, це — дружба, розуміння. Ми вже як рідні люди", — говорить співак.

Нагадаємо, Поки Потап обідає, голу Каменських пестить волохатий шанувальник

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вміст рота голої Каменських зіпсував усім настрій

Також Знай.ua" писав про те, що Каменських жорстко дісталося від новоспеченого чоловіка