Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на фотографії Леся позує в сексапільній мереживній сукні ніжного кремового кольору, яке підкреслило струнку фігуру і зону декольте. Волосся Лесі розпущене у красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. Схоже, в цьому сексі-луці Нікітюк прийшла на зйомки. У підписі до фото вона написала: "К. Красиво. #лесяникитюк #хтозверху2019 #зйомки".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.