Світлана Лобода і Сергій Лазарєв влаштували розборки прямо під час нагородження премії МУЗ-ТВ в Росії. Інцидент стався вже за лаштунками, куди українська співачка зайшла зі статуеткою "за кращу співачку року".

Як повідомляє Super.ru, передбачуваний коханий іншої української артистки - Ані Лорак - безсторонньо висловився в адресу Лободи на очах у зіркових колег.

Артисти, які стали свідками інциденту, кажуть, що до них долинула лише фінальна частина фрази, кинутої Лазарєвим Лободі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ти що, ох***ла?! Типу найкрутіша?", - нібито сказав Сергій Світлані.

за Причиною зоряного конфлікту, кажуть очевидці, могло стати те, що Лобода у фіналі церемонії "МУЗ-ТБ" виконала шість пісень, у той час як Лазарєв не зміг виступити зі своїм номером, з яким він представляв Росію на Євробаченні 2019, з-за технічних проблем.

Також Super.ru з'ясував, що на наступний день після церемонії, Лазарєва не виявилося у передплатників Лободи. Відписався він сам, або ж українка його заблокувала - невідомо.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.