У четвер, 23 травня, відбулося весілля найяскравішої пари українського шоу-бізнесу – Потапа і Насті Каменських. Шанувальники давно приписували знаменитостям роман, і ось, нарешті, їх підозри підтвердилися, і зоряний дует зіграв пишне весілля.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ЗМІ і соцмережах вже кілька днів обговорюють весілля Потапа і Насті. І хоча знімати на території ресторану, де проходило свято, журналістам заборонили, зіркові гості самі все показали й розповіли. Не стали приховувати подробиці і новоспечене подружжя – і Потап і Настя, вони продовжують викладати фото зі свого свята. І цього разу Настя ще раз вирішила згадати власне весілля, і показала миле фото з Потапом біля вівтаря. А у підписі до світлини подякувала шанувальникам за привітання.

"У мене кожен день концерти і на кожному з них отримую від вас, улюблені шанувальники, привітання з нашою з @realpotap подією. Нам дуже приємно чути від вас такі теплі побажання щастя. Особливо приємно бачити у ваших очах щирість і радість за нас! Бачила, що нас назвали української королівською родиною! Дивлюся на фото і, правда, наше весілля вийшло #royalwedding. Спасибі всім, хто розділив з нами цей день! Спасибі, нашим улюбленим фанам, що проживаєте з нами ці емоції. Ми вас шалено любимо! Бажаємо кожному з вас знайти своїх #soulmates, які будуть цінувати вас і надихати. А ви любіть їх, піклуйтеся і пам'ятайте, що запорука міцних відносин – це завжди робота двох: взаємна підтримка, турбота і довіра", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.