Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна як у кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, цього разу Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що влаштувала розіграш, в рамках якого роздасть сукні від дизайнера Андре Тана та піжами від Home Wings. Актриса опублікувала милу фотографію на якій позує в стильному луці, а в підписі до неї розповіла, як взяти участь у розіграші.

"Несподівано? Знаю. Вирішила порадувати вас, дівчатка. А @andre_tan_official допоміг це зробити. Літо ж! Ідея така. Я дарую вам дизайнерські сукні від ANDRE TAN та піжами від Home wings. Для цього потрібно зробити зовсім небагато дій. Підписатися на сторінку @andre_tan_official, @atan.ua, @_homewings_. У коментарях під цим постом відзначайте подругу, з якою ви зможете розділити подарунок.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

21 червня слідкуйте за stories @atan.ua @_homewings_, де будуть визначені 5 переможців. Кожен переможець отримає в подарунок сукню і піжаму. Уііііі! Удачі, і пам'ятайте, у нашій жіночності – наша сила!", - написала Кравець. Шанувальниці зірки звичайно ж кинулися виконувати умови акції, адже всі хочуть отримати подарунки.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.