Головна красуня 95 Кварталу Олена Кравець вперше заговорила про політичні амбіції. Точніше, вона заявила, що на відміну від колеги - гумориста Володимира Зеленського, у неї такі відсутні геть.

Вона сказала в інтерв'ю молодої журналістки в ефірі "Женин Журнал" політика – це поле бою, яке їй не цікаво.

"Немає. Коротко, ясно, як відрізала – ні! Мені не цікаво це. Мені здається, це дуже складно, не жіноча справа. Мені не хочеться. Я не хочу брати на себе більшу відповідальність і більше того, я не відчуваю в собі амбіцій і великого досвіду, потягу або пристрасті до цих всіх речей", – наголосила Кравець.

Олена Кравець – відома українська комічна актриса студії "Квартал-95". Вона єдина жінка у чоловічому колективі, але з недавніх пір ще і лідер телешоу "Жіночий квартал". Крім того, Олена Кравець є багатодітною матір'ю, і вона успішна в кар'єрі, так і в материнстві. Телезірка частенько ділиться з шанувальниками у соцмережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого й особистого життя.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками новиною про те, що стала героїнею незвичайного інтерв'ю. Як виявилося, актриса вела бесіду з 11-річною Женею в рамках проекту "Женин журнал". Відео цього незвичайного інтерв'ю з'явилося в YouTube. Варто відзначити, що в цьому ролику глядачі можуть побачити милих близнюків Олени Кравець – Ваню і Катю.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.иа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.