Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно новоспечений чоловік виконавиці, продюсер Потап виставив трепетне спільне селфі з коханою дружиною після ранкового тренування. Так, артисти ніжно обіймалися, більше не приховуючи ідеальних стосунків.

"Sports Together ! Love to the World! Так прикольно рано встати влітку,до спеки, потренитися і кайфувати від один одного, Чим Пім Пау! Тому , що разом все легше і прикольніше , веселіше і якось по родинному @kamenskux❤️🧡💙", - зворушливо підписав Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Кайфувати від один одного...😻😻😻😻", "Ну ,я не можу )скільки любові і ніжності тепер у твоєму аккаунті )🙈🙈🙈🙈🙈😍😍😍😍😍😍😍щастяяя )", "Які ви позитивно-щасливі💐🎉👏👏👏", "Ви круті😍", "Так тримати👍😊 Молодці!!!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.