Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яким показала, як знімався її новий провокативний кліп на пісню "Пуля-дура", і що вельми здивувало її шанувальників.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У кліпі, як відомо Лобода з'явилася в різних вельми пікантних образах, що сподобалося не всім її шанувальникам. А в ролику про те, як знімали цей кліп, Світлана постала в основному в образі скелета, як і її шоу-балет. Вона репетирує енергійні танці, видно, як їй наносили грим, на майданчику багато людей. У підписі до відео Лобода написала:

"Як же я люблю #makingOF! Ви подивилися?! Повне відео на офіційному каналі YouTube. #дивись #пулядура. @konstantinfreedom. @freedomballet_official. @natellakrapivina". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове відео артистки. Зазначимо, що за тиждень кліп Лободи зібрав на YouTube понад 3 мільйони переглядів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.