Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і одночасно порадували її шанувальників. Радіють в основному російські любителі Лободи, які вважають її російською співачкою і навіть називають "Російською Мадонною".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографіях, які опублікувала Лобода, можна побачити образи, в яких вона з'явилася в новому кліпі "Пуля-дура". Так, на одному з фото вона "скелет", на другому позує в непристойній позі та зухвалому вбранні. На третій фотографії Лободи майже не видано, а на четвертій і п'ятій вона в образі ковбойки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Якщо запитаєш. Зазирнувши в мої очі. Я відповім – не можна. #взонериска". Треба сказати, що шанувальники вельми неоднозначно відреагували на такі фото Лободи і почали активно обговорювати їх в коментарях.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.