Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу миле фото своїх дочок. Правда видно їх не повністю, а тільки руки. Очевидно, що маленька ручка належить молодшій Тільді, батьком якої, за чутками, є соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. А ось друга ручка, мабуть, належить старшій доньці Лободи Євангеліні. У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Мої" і залишила смайлик у вигляді сердечка.

Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно писати компліменти, обговорювати фотографію Лободи і вгадувати, куди вона вирушила відпочивати. Інші ж бажають зірці хорошої відпустки та розчулюються маленькими ручками дочки Світлани. "Боже, як же це зворушливо", "Які солодкі", "Милота зашкалює, хоча це просто ручки", "Такі рученята милі", "Тільда Лобода?", "Такі маленькі ручки", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відзначимо, що раніше стало відомо, що Світлана Лобода покинула Росію і вирушила на відпочинок кудись до моря разом з дітьми. На своїй сторінці в соціальній мережі співачка опублікувала пляжне фото з черепахою в руках, а в підписі до нього розповіла, що вирушила з дочками за кордон, де відвідала зоопарк.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.