Про те, що Марго Роббі готується до народження первістка, повідомило джерело з близького оточення актриси.

Зірка "Загону самогубців" Марго Роббі завжди приховувала своє особисте життя від цікавих очей шанувальників і преси. Однак секрети актриси час від часу спливали в мережі завдяки людям з її близького оточення.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно анонімне джерело розповіло виданню NW Magazine, що скоро Марго Роббі вперше стане мамою. Про це пише видання Daily Mail з посиланням на NW Magazine.

Як розповів інсайдер, 28-річна актриса знаходиться вже на третьому місяці вагітності. За його словами, Марго Роббі була не проти завести дітей з чоловіком Томом Акерлі, з яким проживає у шлюбі з 2016 року. Однак зірка відклала ці плани через кар'єру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Видання Daily Mail зв'язалося з Марго і попросило прокоментувати отриману інформацію. Зірка лише пожартувала, сказавши, що мамою вона була хіба що під час візиту до Австралії, де вона погодувала кенгуру з пляшечки.

Нагадаємо, Марго Роббі збентежила мережу зухвалою фотосесією

Також Знай.ua писав, американський актор Ідріс Ельба зіграє персонажа Дедшота в майбутньому сіквелі "Загону самогубців" замість Уілла Сміта.