Артистка проекту «Жіноча квартал» Марта Адамчук поділилася з шанувальниками відвертим знімком, який опублікувала у своєму Instagram.

Жіночий Квартал
Жіночий Квартал

На фотографії співачка і актриса позує в пів-обороту так, щоб було видно, що на ній немає нижньої білизни. При цьому дівчина прикрилася лише одним рушником, намагаючись зробити видимість,що вона тільки вийшла з душу. Проте, враховуючи красиво зібране волосся і традиційну червону помаду, дівчина могла і просто роздягнутися для настільки примітного фото.

Під знімком Марта побажала підписникам доброго ранку. Можна припустити, що фото було зроблено до або після ранкового душу, повідомляє портал Politeka.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Шанувальники вмить стали коментувати фото знаменитості:
"Ох вже ця Марта, я не можу", "Суперська", "Як завжди чарівна", "Ай,яка", "Хто фотографував?", "Ось це в тебе ранон у 2 годині дня, зате який спокусливий","Красуня. А ти голою спиш?", "Диво".

У той же день дівчина порадувала фанів і іншим чарівним фото в червоній сукні, побажавши доброго вечора.
"Ну і добрий вечір. Ми сьогодні виступаємо" - написала Марта Адамчук.

Нагадаємо, днями на сторінці "Жіночого Кварталу" в соцмережі Instagram з'явилося нове веселе фото, яке дівчата зробили після концерту у Рівному

Як повідомляв портал Знай.uа, донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша виставила в Instagram серію свіженьких кадрів з розкішного заміського комплексу під Києвом.

Також портал Знай.uа писав, що підписникам показали фото Олени Кравець з концерту популярного комедійного шоу в Луцьку.