Донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша, частенько тішить шанувальників новими фото. Олена Кравець не так давно познайомила шанувальників зі своєю старшою дочкою — Машею Кравець. У лютому 2019 року їй виповнилося 16 років. Однак, незважаючи на свій юний вік, дівчина веде активне світське життя і робить перші успіхи в танцювальній кар'єрі. Її сторінка в Instagram рясніє фотографіями з подорожей. Дочка Кравець вже встигла побувати в Нью-Йорку, Парижі, Лондоні, Відні та багатьох інших містах Європи та Америки. Нещодавно дівчина виставила серію свіженьких кадрів з розкішного заміського комплексу під Києвом, позуючи на зеленій галявині. Так, красуня приміряла темно-сині джинси, жовту сорочку і білий топ, а фанати не змогли пройти повз.

"10.06.19", - лаконічно підписала фотографію Кравець-молодша.

Фолловери дівчини залишилися в захваті:
"Дуже красива", "Машка", "Малятко", "Такі красиві фотографії", "Красуня", "Ваууу)", "Королева", "Гарненька", "Божественні джинси".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що першим коментаторам під фото Марія Кравець навіть відповідала словами подяки або просто смайликами за компліменти.

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець приміряла образ принцеси