Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з Луцька, приїхавши проводити власний майстер-клас "Ревізія життя". Так, артистка позувала в довгій вузькій сукні з принтом коричневих конячок, підібравши до образу масивні босоніжки на підборах.

"Повертаюся додому з Луцька. Місто приємних спогадів . Саме тут ми з командою Ревізор вперше зняли рекордну кількість ревізій . А сьогодні тут відбулася моя «Ревізія життя». Плаття @chloe", - поділилася емоціями Фреймут. Фолловери залишилися в захваті: "Плаття супер🌺🌺🌺", "
🔥 супер плаття 👏 Вам дуже личить ❤️Яка ви красуня 😍", "Ви маєте гарний вигляд 👏🏻😍", "Образ просто 🚀
Зразок 💕", "Плаття неймовірне. Спеціально для Олі Коник))😍", "Неймовірна!😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.