Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадрами з родиною до Міжнародного дня захисту дітей.

Ольга Фреймут, ведуча
Ольга Фреймут, ведуча

Телеведуча виклала фото з чоловіком Володимиром і дітьми Євдокією і Валерієм. Цікаво те, що серед них не було старшої доньки Ольги - Злати. На фото Фреймут трохи здивувала шанувальників тим, що натягнула капюшон від куртки собі на голову, не зважаючи на те, що на вулиці стоїть спека, а пост приурочений і першому дню літа. Підпис до фото у дівчини не менш неоднозначний, так як в ньому Оля каже, що не вміє виховувати дітей.

"Виховувати дітей не вмію. Моя педагогіка - любити їх і завжди бути для них безпечним місцем ... Ми з сім'єю почали літо. З Днем захисту дітей Вас і з Першим днем літа" - написада телеведуча.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

В коментарях фолловери відразу відгукнулися на такий посил від Фреймут:
"Це ви обличчя і шию від сонця ховаєте?", "Напевно, у всіх хороших батьків є побоювання, що вони не найкращі і щось роблять не так. Думаю, найважливіше - їх безмежно любити і підтримувати в усіх починаннях", "Дуже правдиві слова", "Вітаємо".

Нагадаємо, що Ольга Фреймут заінтригувала спортивним фото з танцювальним тренером Яною Заєць. Підписники сподіваються, що телеведуча візьме участь у шоу "Танці з зірками".

Раніше повідомлялося, що Оля запросила до себе приму-балерину Катерину Кухар і вони провели час на диванчику за цікавим заняттям.

Також, знаменитість радикально розділила всіх людей на дві категорії, чим не на жарт розлютила українців.