Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з нового кліпу Леоніда Закошанського, де зіграла роль сільської продавщиці. Так, артистка показала вид ззаду, позуючи лише в короткому платті і виставивши напоказ явно не найпишніше місце своєї фігури. Втім, коментарі Анатастасия приховала, чого не зробив виконавець Леонід.

"Знімали звичайно весело! У неділю чекайте на прем'єру в програмі «Вихід в Люди»", - лаконічно підписав Закошанський. Фолловери не пройшли повз: "А чого накладну дупу не присобачили для такого великого плану?😉😜", "А що краще жопи не було? Або просто дешевше обійшлася?", "Яка чарівна... площина", "А чо з жопою підібрати Зіну не склалося ?", "У Зіни походняк дерев'яного хлопчика Буратіни".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання для цього артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.