Гітарист культового гурту "Ляпіс Трубецкой", який відомий виконанням пісні "Воїни світла", Руслан Владико впав у кому після пограбування та жорстокого побиття в Мінську.

Руслан Владико потрапив у реанімацію в ніч з 4 на 5 червня. Про це повідомляється на сторінці гурту Trubetskoy в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наш друг і колега Руслан "Пан" Владико був жорстоко побитий і пограбований в Мінську. Руслан отримав важку черепно-мозкову травму і наразі лежить в реанімації, в комі. Ситуація дуже серйозна. Заявлені концерти групи Trubetskoy залишаються в завдяки силі колегам-гітаристам, що підміняють нашого Руслана", - говориться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Відомо, що гітаристу зробили операцію. Зараз він перебуває в комі, на штучній вентиляції легенів. Лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Нагадаємо, що у Барі Алібасова під час коми була внутрішня кровотеча.

Як повідомляв портал Знай.uа, Барі Алібасов вийшов зі стану медикаментозного сну.

Також портал Знай.uа писав, що Барі Алібасов прокинувся на кілька хвилин, поцікавився, де його кіт, і знову втратив свідомість.