Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився трепетним фото з виконавцем Сергієм Лазарєвим, яким вже давно приписують роман. Так, артисти ніжно обіймали один одного, позуючи в чорному і білому вбраннях, а сам Дмитро зазначив, як сильно цінує їхню дружбу.

"Сьогодні все уточнив у @lazarevsergey Сергійко, багато наклепів навколо ... а шкода !!! Як же важливо подивитися людині в очі і все зрозуміти !!! Спасибі, що не розчаровуєш мою тонку структуру і організацію душі , друже !!!!!", - поділився емоціями Білан. Фоловери і зіркові друзі не пройшли повз і почали жартувати: "Любові і злагоди😂😂😂", "Ніби хтось з вас з армії повернувся", "Як же я радий, хлопці!!! Збережіть ці відносини надовго, і запам'ятайте цей чудовий святковий день!", "Хлопчики😍😂", "Якісь занадто пристрасні обнімашки 😂", "Два голубки )))", "Як ніби вирішили зізнатися 😜😂".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Також Діма Білан показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.