Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила затишний кадр, позуючи на набережній. Так, артистка приміряла шкіряну курточку, незвичайні чорні облягаючі джинси і ковбойські чоботи, заінтригувавши шанувальників роботою.

"трошки попрацюємо 😉", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Style Rammstein 😂🔥🤘", "стиль бомба", "підборів гострих більше не буде?😂а так,ідеальна ❤️", "Вогонь 🔥", "Красивааа😍😍😍🖤", "«На теплоходе музыка играет, а я одна стою на берегуу»))", "Супер-Зірка 😍", "ЯКА ВИ КРАСИВА!!!😱😱😱", "Просто богиня❤️❤️❤️".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.