Незабаром на каналі "1+1" стартує новий сезон найпопулярнішого розважального проекту "Танці з зірками". Українці з нетерпінням чекають зірковий склад учасників.

Зовсім скоро стануть відомі імена танцівників та їх зіркових напарників. Хто із популярних артистів братиме участь у шоу поки що тримається в суворій таємниці. Продюсери "Танців з зірками" інтригують неймовірним кастингом зірок, а також новим суддею.

Цікаво, що у свій час нинішній президент Володимир Зеленський також брав участь в легендарному шоу "Танці із зірками". Більше того, він там навіть отримав перемогу – одну з найважчих у його житті до президентства. Актор посилено тренувався щодня та доклав багато зусиль. Ще яскравими учасниками шоу були пара Наталії Могилевської і Владислава Ями - цей фуролр намагаються повторити учасники досі.

"Цього сезону на телеглядачів чекає багато сюрпризів. Ми дослухаємося до думки глядачів, і щороку запрошуємо до участі найзатребуваніших зірок українського шоу-бізнесу, на появу яких усі давно чекають. З постановками нам допомагатимуть нові режисери, які інтегрують у проект ще більше інновацій. В нас оновиться суддівська трійка, і цілком можливо, що одне з місць в ній посяде визнаний у всьому світі танцівник. Також ймовірно, що один з наших хореографів вийде на паркет у якості учасника", - розповів керівник Big Entertainment Shows 1+1 медіа Володимир Завадюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Завадюк додав, що команда розпочала пошук талановитих та багатожанрових танцюристів у новий сезон.

Цікаво, що минулого року шоу стало найбільш рейтинговим телевізійним продуктом осені на українському телебаченні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, минулого сезону "Танців з зірками" у проекті брали участь 14 зіркових пар. Кожної неділі глядачі голосували за своїх фаворитів, яких вони хотіли бачити в фіналі. Переможцями проекту стали комік Ігор Ласточкін разом зі своєю партнеркою, танцівницею та хореографом Ілоною Гвоздьовою.

Нагадаємо, що по-звірячому побитий гітарист "Ляпіса Трубецького" впав у кому: лікарі намагаються врятувати легенду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Барі Алібасов вийшов зі стану медикаментозного сну.

Також портал Знай.uа писав, що Барі Алібасов прокинувся на кілька хвилин, поцікавився, де його кіт, і знову втратив свідомість.