Українська співачка Ані Лорак у відвертій сукні вийшла на червону доріжку премії МУЗ-ТВ в Росії. Про це передає Clutch.

Ані Лорак на даний момент активно будує кар'єру в Росії і відвідує там світські заходи. Днями зірка з'явилася на церемонії нагородження премією від МУЗ-ТВ. Лорак виграла в номінації за найкраще шоу і опублікувала відео з заходу, на якому з'явилася у чорній сукні з непристойно глибоким декольте.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Премія МУЗ-ТВ 2019", – написала Ані Лорак з хештегом "музика єднає".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

"Ви вчора з Сонечкою були найкрасивіші принцесски. Заслужено отримали нагороду, шоу DIVA ще не раз отримає повагу", "Мені трішки соромно стало за сукню. Ну, правда, не красиво. Ну навіщо на весь світ виходити, як прочитана книга…", "Ще б гола прийшла", "Просто неймовірний образ, вогонь. І Сонечка дуже красива. Наші найгарніші дівчата. Ви заслуговуєте щастя. Вітаю, заслужена нагорода. Впевнена, що ще не раз візьмемо цю номінацію", "Що то за вбрання з кожним разом все вульгарніше і вульгарніше!" – коментують в Мережі.

Нагадаємо, Лорак шокувала новим обличчям, фанати не впізнають.

Раніше Знай.uа повідомляв, нове кохання Лорак розсекретили у мережі.

Також Знай.uа писав, фото з весілля Сергія Лазарєва злили у мережу.