Українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, показала свій новий стиль. Шанувальники відзначили зміни в образі артистки. Відповідні фото з'явилися в Instagram.

Після того, як Ані Лорак зважилася на розлучення з Муратом Налчаджиоглу, вона ніяк не коментує ні журналістам, ні фанатам своє особисте життя. Однак останнім часом вони помітили, що вона змінила свій імідж і почала публікувати загадкові пости в соціальних мережах.

Так, шанувальники запідозрили її у вагітності після того, як вона зазначила, що справжнім призначенням жінки є надихати, радувати і дарувати нове життя.

Нещодавно Ані Лорак помітили на 11-ї щорічної зоряної премії "Topical Style Awards 2019", де вона з'явилася з новою зачіскою. Так, її відзначили премією як саму стильну.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Нове життя у мене. Нові пісні, новий стиль, нові відчуття себе. Всередині таке відчуття, що все відчуваю по-новому. Дихається по-іншому і співається. В цьому році у мене вийде новий альбом. Готую його Дню народження. Ми вже думаємо над новою концертною програмою", - розповіла Ані Лорак виданню КП.

Крім того, вона відповіла на запитання журналістів про те, чи є у неї нова любов. Ані Лорак сказала, що це секрет. Проте розповіла про плани на літо. Так, співачка має намір відпочити в Іспанії та Греції разом зі своєю дочкою і братами.

Нагадаємо, Лорак нарешті відійшла від розлучення з Муратом, очі сяють щастям.

Як повідомляв Знай. ua, вагітна Ані Лорак неймовірно змінилася.

Також Знай. ua писав, що Лорак в ночнушке розсмішила "найстильнішою" нагородою.