Українські зірки Настя Каменських і Потап опублікували спільне фото. Про це передає Clutch.

Українська співачка Настя Каменських одна з найпопулярніших зірок нашого шоу-бізнесу. Після весілля з продюсером Потапом уваги до її персони, здається, стало тільки більше. Одружилися Каменських і Потап через 13 років після початку спільної роботи. Весілля відбулося у заміському столичному ресторані, розташованому у Голосіївському районі Києва. На торжестві були присутні більшість зірок українського шоу бізнесу. Пресі вхід був заборонений, а через день після весілля молодята вирушили у подорож і днями повернулися на літаку, який, схоже, Потап подарував своїй молодій дружині.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчора, 12 червня, Потап опублікував у своєму Instagram нове фото з дружиною Настею Каменських. На знімку пара зображена у променях призахідного сонця, по всій видимості, у дворі свого будинку. Виглядають обидва трохи втомленими, але такими ж щасливими, як на інших спільних фото.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Підписники почали обговорювати новий знімок: «Вистачить вже худнути! Нереально красиві», «Яка вона у вас гарна, Ви дуже підходите один одному», «Стільки ніжності в ваших фото і відео після весілля, як ви стримувалися до весілля, щоб не кричати на весь світ про кохання?», «Господи, як ж я щаслива за вас».

Нагадаємо, Потап і Настя підлили шанувальникам меду романтичними кадрами.

Раніше Знай.ua повідомляв, Каменських захопила ідеальною фігурою у вогняному сукню.

Також Знай.ua писав, Валевська перенесла ще одну важку операцію.