Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне селфі в дзеркалі, примірявши теракотовий піджак, вбрання з леопардовим принтом і масивні золоті прикраси. Так, артистка зізналася, що хоче обіймів, найімовірніше адресувавши послання можливому батьку маленької доньки Тільди, Тіллю Ліндеманну.

"give me a hug❤️(обніми мене)", - лаконічно попросила Лобода. Фолловери взялися коментувати, однак деякі розкритикували виконавицю: "Нехай Ліндерманн обіймає, а ми не будемо 😝", "Невже нікому обійняти?😕 Або обійми ті набридли?😐", "СВЄТА, чого так каблучок мало??🤣🤣🤣 Робиш важче своє ЕГО?", "Націпляла каблучок на пальці як мавпа. Шкода пальців на руці тільки 5 ((( . Було б більше ,так???))", "Є межа між КРАСИВО і НАЛЯПИСТО.".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.