Сьогодні, 14 червня, у світі відзначають Міжнародний день блогера. З цієї нагоди два українських зіркових блогери, Леся Нікітюк та Олександр Педан, розповіли про своє життя в мережі, інформує Новий канал.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Леся Нікітюк

Ведуча Нового каналу Леся Никитюк зізналася, скільки годин витрачає на Instagram, а її колега Саша Педан - навіщо створив YouTube-канал.

Зокрема, ведуча «Хто зверху?» і «Хто проти блондинок?» Леся Нікітюк може похвалитися 2,8 мільйонами підписників в Instagram.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Найулюбленіші фотографії в моєму Instagram – це знімки, які були зроблені під час роботи, зйомок, фото в Хмельницьку, де я зі своєю сім'єю, і, звісно ж, кадри з подорожей", – каже Леся.

Телезірка розповіла, що на Instagram витрачає майже по 3-4 години на день!

"Мені подобається ділитися своїм життям з моєю аудиторією, читати коментарі, навіть погані. Якщо вони зовсім негативні, написані людьми, які переходять на особистості та використовують нецензурну лексику, то я таких блокую і видаляю все, що вони написали", - зізналася телеведуча.

Також Леся Нікітюк поділилася секретом про те, яким чином їй вдається зацікавити свою аудиторію.

"Намагаюся дивувати своїх фоловерів, ставити їм запитання і влаштовувати інтерактиви, щоб ми були одне одному цікаві. Завжди прислухаюся до думки більшості моїх підписників, а якщо припускаюся помилок, то завжди прошу в них вибачення", - пояснила Леся.

Між тим, поки в телеведучої Лесі Нікітюк зростає Instagram-аудиторія, її колега Олександр Педан підкорює YouTube. Наразі на його каналі вже понад 240 тисяч підписників, а кожне відео збирає не менше 100 тисяч переглядів.

Олександр Педан

"Для мене YouTube – це можливість реалізувати бажання, які не зміг втілити на телебаченні. Мені хочеться ризикувати й робити розважальний контент, який я хотів би бачити на ТБ. Але поки перебуваю в пошуку – розумію, що аудиторія в інтернеті дуже молода, з цим доводиться миритися і... рахуватися", - каже Олександр

Звісно, конкуренція в інтернеті серед блогерів значна, однак Олександр розповів, що не всім вдається досягти великих результатів.

"Всі чекають від YouTube швидких фінансів, але, мушу констатувати, монетизація – дуже повільний процес. І він залежить від двох моментів – мільйонні перегляди або участь спонсорів. Я розумію: за рахунок того, що я медійне обличчя, мені досягти успіху, можливо, дещо легше", - зізнався ведучий Нового каналу.

Нагадаємо, що розпусна Нікітюк захопила довжелезними ногами на яхті: гола і в піджаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Педан мріє змінити життя кожного школяра.

Також портал "Знай.ua" писав, що мешканці Києва обсипали фарбами Педана і Анатолія Анатоліча.