Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила новенький влог на канал Youtube, показавши свій передвесільний дівич-вечір. Так, артистка разом з подружками провела яскраве свято у розкішному київському готелі Hyatt Regency Kyiv з неймовірною терасою, а в подарунок отримала шовковий халатик з вишитим написом "Bride"(Наречена).

Також подружки Насті підготували для неї смішний розіграш. Вони вмовили хороших друзів, ведучого Володимира Остапчука і учасника групи ZBSband Богдана Буйлука, щоб ті зіграли поліцейських і зупинили машину знаменитості, після чого Каменських отримала по лобі...чорним фаллоімітатором. Уривок можна споглядати на 3 хвилині ролика.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.