Легендарній актрисі Орнеллі Муті, відомій за фільмом "Приборкання норовливого" з Андріано Челінтано, присудили півроку в'язниці і штраф після того, як вона повечеряла з президентом РФ Володимиром Путіним.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, інцидент стався у 2010 році. Знаменитість вирішила пропустити виставу у місті Порденоне, надавши липову довідку про хворобу. Замість роботи на сцені Муті вирішила зустрітися з Путіним на благодійній вечері в Санкт-Петербурзі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли розкрилася правда, адміністрація театру Верді сильно обурилася і подала на актрису до суду. Сама ж Муті продовжує стверджувати, що хворіла ларингофарингітом і не могла говорити.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, Орнелла Муті приїхала з виставою у Київ, однак щось пішло не так.

Раніше Знай.ua повідомляв, подружка Януковича напнула від сорому окуляри і летить в Україну.

Також Знай.ua писав, лідер французької правопопулістської партії "Національне об'єднання", скандальна подружка кремлівського засідателя Марін Ле Пен відмовилася проходити психіатричну експертизу.