Знаменитий український продюсер Потап насмішив українців новими фото. Так, новоспечений чоловік Насті Каменських виклав на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому плаває у басейні.

"З мокрим ранком, фото зроблено учора ввечері", - підписав кадр виконавець.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Передплатники тут же почали жартувати над Олексієм і над гумовою лялькою, яка "спостерігає" за його водними процедурами. Дотепні фанати навіть пригадали Потапу оголені знімки Каменських, які дівчина виклала напередодні.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Мокре ранок бо Настя вже дійшла до того, що без труханів фоткается", "Настя, злови Потапа", «А чому не без плавок? Ответочку Насті", "Дивно, після випрасуваних фоток Насті, чому Потап в плавках", "Ви так довго все приховували, що тепер вас реально пре!!!Чекаємо фоток без трусів( я жартую) )", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зажигательная Каменських зробила те, що точно не оцінить Потап.

Раніше Знай.иа повідомляв, Потап і Каменських після весілля змінилися до невпізнання.

Також Знай.иа писав, Каменських захопила ідеальною фігурою у вогняному сукню.