Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки у вельми відвертому образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схоже, Світлана збирається дати концерт в Анталії, а перед ним вирішила прогулятися на пляж. Для цього зірка вибрала дуже дивний купальник бежевого кольору з оригінальним принтом. Лобода зображена біля стіни, вона демонструє струнку фігуру і довгі ноги. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі – темні окуляри.

У підписі до фотографій Світлана Лобода написала англійською: "Живий концерт. Сьогодні вночі. Порт Природи. Анталія, ти готова?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото артистки. Багато в захваті від фігури і довгих ніг співачки, а деякі вважають, що їй варто бути скромнішою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.