Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує разом зі своїм візажистом і перукарем.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії видно, що фахівці готують Лорак до якоїсь зйомки. Вона сидить, напевно, перед дзеркалом, поки стилісти приводять її в порядок. Артистка одягнена у вафельний білий халат, який приховав її фігуру і ноги. При цьому на її обличчі вже видно макіяж, а на голові – укладку.

У підписі до світлини Ані Лорак написала: "Не забувай, кожна дівчина – Діва-Богиня, яка народжена, щоб прикрашати цей світ". Шанувальники не залишилися байдужі до такого фото, адже раніше Лорак не показувала, хто працює над її обличчям і створює її образи. Фанти почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.