Відома співачка Віра Брежнєва, яка давно живе і працює в Росії, в мережі викликала справжній ажіотаж у мережі після виходу свого нового кліпу на пісню "Я не свята".

Відеороботу зробили в українській столиці на наступний день після дня народження чоловіка артистки, Костянтина Меладзе. Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І хоч стояла зовсім не літня погода (+12 градусів тепла), Віра ризикнула пройтися центральними вулицями української столиці в одному боді з паєтками.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як зізнається сама зірка, під час зйомок вдень, водії зупиняли машини, даючи ефектною красуні в пікантному вбранні безперешкодно знімати сцени на проспекті. Віра продовжує радувати шанувальників фото з бекстейджа. Так в Instagram вона опублікувала серію кадрів, на яких позує в провокаційній образі – чорному боді і шкірянці.

Нагадаємо, 37-річна Брежнєва заткнула за пояс хейтеров розкішною фігурою.

Як повідомляв Знай.uа Брежнєва прийшла в ресторан без штанів, фігура дозволяє: приголомшлива жінка.

Знай.uа писав, груди Брежнєвої випала з купальника, а вона не стала поправляти: "Я фигею з вас".