Українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і працює в Росії, показала нового обранця. Ним виявився 26-річний саунд-продюсер лейблу Black Star Єгор Гліб. Зірка опублікувала в мережі спільне фото, там самим практично підтвердивши чутки про роман між ними.

Романтичний знімок Лорак опублікувала в Instagram.

"Доброго, теплого вечора!". написала під фото Лорак

До речі, нещодавно в інтернеті з'явилося відео, на якому Єгора помітили поряд з Ані Лорак - він приїхав підтримати її на репетицію одного з концертів російських зірок.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

В коментарях шанувальники "благословляють" пару: "Будьте щасливі. Нехай ваша душа заживе; Новий чоловік - ого. Хай вона буде щаслива, а все інше не важливо; Жіночого щастя - красивій жінці; Гарна пара!; Ого, оце поворот, чесно несподівано, але все одно завжди підтримую, щастя вам Кароліна!; Радий за тебе. Я хочу, щоб ти була щаслива назавжди, моя улюблена Кароліна. Все буде добре для тебе. Ви заслуговуєте всього найкращого; Молодий ще додатково...."

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Лорак у сексуально-відвертій білизні спокусила ідеальним тілом.

Також Знай.uа" писав про те, що Груди Лорак вивалилася з сукні на очах у всіх.