Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, на якому постала на огляд публіки у вельми відвертому образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схоже, Світлана дала концерт в Анталії, який анонсувала напередодні. Мабуть, зірка вирішила і попрацювати, і відпочити у сонячній Туреччині. Вдень перед концертом Лобода показала фото у відвертому купальнику, а тепер опублікувала коротке відео зі свого виступу. На ньому можна побачити, що зірка вийшла на сцену майже голою, демонструючи струнку фігуру і довгі ноги. Світлана показала один зі своїх рухів під час пісні.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Вона не підписала відео, залишила тільки сердечко. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове відео артистки. Багато в захваті від фігури, довгих ніг співачки, а деякі вважають, що їй варто бути скромнішою.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.