Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото, а так само розповіла і про свою заповітну мрію.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

"Моя мрія збулася. Я в спеку опинилася біля басейну. Купатися не буду, а от концерт зіграємо дуже скоро. 20-го червня у всіх кінотеатрах країни почнеться фільм, який я озвучила. Дарую 2 квитки на закриту зіркову прем'єру в Києві, тому, хто вгадає з ким я мрію записати новий дует? Побачимося на червоній доріжці" - написала Цибульська.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото співачка зображена на тлі басейна. Вона сидить на надувному лебеді в бежевому топі, який оголює живіт і декольте, і спідниці з леопардовим принтом, яка вигідно підкреслює спокусливі ноги артистки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В коментарях шанувальники стали пропонувати кандидатів для можливих вокальних стосунків з Цибульською та ділитися думкою на рахунок такого кадру:
"З Даном Баланом", Монатік?", "Винник", "Дзідзьо", "Полякова", "Оля, ви неймовірно красива жінка", "Лебеді, лебеді, лебеді кохання", "Потап?", "Сердючка", "Гарне фото! чудова мрія", "Хороша чортиця", "Красиві груди, фігура".

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати все: яскраві подушки в салоні, помітні наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.