Відома українська телеведуча Олеся Бацман потрапила в незручну ситуацію під час інтерв'ю з шоуменом Євгеном Кошовим.

Відома українська телеведуча й дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман в ефірі своєї авторської програми на телеканалі "Наш" потрапила в курйозну ситуацію. Вона випадково використала лайливі слова, бо ніяк не змогла вимовити довге слово.

Відповідне відео опублікували в YouTube.

Бацман в ефірі своєї авторської програми намагалася підкреслити важливість процесу деолігархізації в Україні. Однак телеведучої так і не вдалося вимовити вищезазначений термін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олеся Бацман – українська журналістка, головний редактор суспільно-політичного інтернет-видання “Гордон”. Шість років працювала редактором програми Савіка Шустера. У цей період була позаштатним кореспондентом тижневика “Бульвар Гордона” і газети “Дзеркало тижня”. Цікаво, що чоловік — Дмитро Гордон, український журналіст, телеведучий, головний редактор тижневика "Бульвар Гордона" і депутат Київради. Разом виховують двох доньок: Санту Гордон, яка народилася 2 жовтня 2012 року і Алісу Гордон, яка народилася 3 серпня 2016 року.

Нагадаємо, Кошовий дав потужну відсіч друзям Порошенка: "Прибийте пащеки!"

Як повідомляв Знай.uа, відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Також портал Знай.uа писав, що Бацман зірвалася у прямому ефірі в розмові з Кошовим: "Бл*ть".