Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці в українських Карпатах.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча з'явилася в яскравому симпатичному сарафані бузкового кольору з жовтими смужками-клітинами і рюшами на плечах. На її голові кокетливий світлий капелюшок, а на ногах витончені босоніжки. Катя променисто посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до фотографії телеведуча написала: "Неймовірні Карпати! Кожен раз не можу намилуватися краєвидами". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ Осадчої, люди просто в захваті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.