У неділю, 16 червня, в Україні відзначають одне з самих зворушливих свят - День батька. В цей день кожна дитина може сказати слова подяки своєму татові.

Українські зірки розповіли “Знай.ua” свої історії про татусів.

Співачка і відома телеведуча Оля Цибульська поділилася історією про відносини її сина з батьком.

“Нещодавно син Нестор розповів, що п’ятниця - його улюблений день, бо це день, коли усі татусі повертаються додому до своїх синочків і проводять вихідні разом. Без цілодобової роботи. Насправді, мій син та чоловік обожнюють компанію одне одного. Нещодавно приїхала з гастролей - а весь плінтус в квартирі обклеєний світлодіодною стрічкою, блимає і світиться. Пояснили, що всі старання для того, аби підняти мені настрій. Вони найкращі друзі і щасливі разом, а я щаслива поруч з ними”, - поділилася українська співачка Оля Цибульська.

Пара вирішила не з'являтися на журнальних обкладинках - невідомо, хто став обранцем Олі

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Оля Цибульська зі своїми чоловіками

Оля Цибульська зі своїм сином Нестором

Також Оля зворушливо звернулась до свого батька: "Я дуже тебе люблю і рада, що ми бачимось коли захочеться, бо ви тепер дуже поруч не тільки духовно, а і в кілометрах. Папа, Ти найкращий в світі! Ай лав Ю ! І дуже хочу щоб Ти посміхався!"

Instagram Цибульська

Українська співачка Оксана Vояж розповіла "Знай.ua" пам'ятну історію зі свого дитинства.

"Напередодні мого випускного вечора ми дуже сильно поскандалили з батьком. На випускному - падав дуже сильний дощ, а в мене була красива, рожева, легка сукня, яку мені пошила моя подружка. Гордість не дозволяла мені попросити тата, щоб він мене закутав або взяв під парасольку. Я пручалась-пручалась-пручалась, але все ж він закутав мене, взяв під парасольку і сказав: "Доця, досить сваритися", - розповіла Vояж.

Оксана Vояж на Національному конкурсі MISS BLONDE UKRAINE

Українські зірки також в соцмережах вітають своїх найдорожчих людей зі святом.

"З днем Батька вас друзі! Спасибі за твою любов, спасибі що у тебе завжди є для нас час (хоча в тебе його нема) але ти його якось завжди для нас знаходиш! Як Татусик каже, юблю тебе, Тату, сино-сино", - зворушливо привітала свого зіркового чоловіка Олександра Скічко Ліза Скічко-Юрушева в Instagram.

Скічко з донькою Татою

"Несподіване привітання від дружини! Я навіть і не знав, але сьогодні, виявляється, день тата! Вітаю всіх чоловіків, які вже відчули на собі, що таке справжнє свято батьківства! І особливо вітаю мого тата зі святом, він для мене завжди був прикладом того, яким повинен бути справжній чоловік, батько", - написав у свою чергу Скічко в соцмережі.

Instagram телеведучого

Олександр Скічко з дружиною і дітьми

"Сьогодні день Батька! Мені кажуть, що я схожа на тата! Щиро бажаю йому здоров'я і довгих років життя", - привітала свого батька Ірина Білик і опублікувала яскраве фото зі своєю близькою людиною.

Instagram співачки

Зазначимо, що День батька - це щорічне свято в честь батьків, що відзначається у багатьох країнах, проте в Україні до 2019 року воно не було офіційним. Лише 8 травня 2019 року з'явилося відповідне розпорядження Кабміну.

Нагадаємо, раніше греко-український співак Andreas представив свій новий трек "Ти будеш моєю". Співак розповів "Знай.ua" про особливу історії кохання, про яку він співає.

Як повідомляв "Знай.ua", Andreas прокоментував "Знай.ua" пісенний конкурс "Євробачення-2019", який проходив в середині травня в Тель-Авіві.

"Знай.ua" писав, торішній представник України на пісенному конкурсі MELOVIN поділився своїми спогадами щодо Євробачення.