Найбільш романтичне шоу України "Холостяк" підійшло до свого фіналу та Микита Добринін оголосив свій вибір на всю Україну. Обраницею зіркового холостяка стала 20-річна Дарина Квіткова.

"Я дуже сподіваюся, що це саме та дівчина, яку не захочеться відпускати до останніх днів свого життя"- поділився Холостяк.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пара постійно ділиться спільними фото та відео на свій сторінках у соціальних мережах, а шанувальники шоу "Холостяк" сподіваються, що вже ця пара нарешті складеться.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Частина України, які підтримували іншу учасницю - екзотичну Лілію Кім, залишилися незадоволені. Втім, сама Лілія поспішила запевнити всіх, що з нею все в порядку, написавши звернення на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

А нещодавно красуня і зовсім здивувала весільним відео у вінчальній сукні. Очевидно, що дівчина вже й думати забула про Микиту Добриніна.

"Таку красу готуємо. Вже восени , поділюся з Вами. Хто сказав, що образ нареченої повинен бути банально-романтичним і на цьому все?" - поділилася Кім.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В коментарях відразу почали відзначатися фолловери дівчини:

"Дуже ніжна і мила...От щось у тобі є неземне.", "Ось чому таке не одягла на церемонію?", "Яка ти красива", "Принцеса", "А чорну сукню на останню церемонію тобі хто вибрав? Це помилка команди, як тільки побачила твою сукню все стало зрозуміло не дочекавшись фіналу", "А по-моєму,дуже навіть романтичний і ніжний образ".

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" раптом заспівала.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лорак зганьбилась на власному концерті.

Також Знай.uа писав, в мережу злили особистий телефон Баскова.