Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, на якому постала на огляд публіки у вельми відвертому образі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Схоже, Світлана після концерту в Анталії вирішила прогулятися на пляж. Для цього зірка вибрала дуже дивний купальник бірюзового кольору, якого практично не видно на цьому фото. Лобода сфотографувала себе на телефон, лежачи на пляжі, вона демонструє величезні засмаглі груди. Її волосся приховане під кепочкою, а на обличчі – темні окуляри. При цьому прихильники звернули увагу на величезні надуті губи Лободи. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співачки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.