Двох італійців, які використовували ім'я американського актора Джорджа Клуні задля особистого збагачення, заарештували у Таїланді. Про це інформує ВВС Україна. У такий спосіб злочинці просували в інтернеті власний модний бізнес, видаючи його за бізнес зірки Голлівуду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чоловіка і жінку заарештували на околиці Паттайї в Таїланді

Двоє громадян Італії, 58-річний Франческо Галделлі та 45-річна Ванйа Гоффі, живучи у Таїланді, заробляли собі на життя онлайн-продажем. За даними італійських ЗМІ, злочинці продавали фальшиві годинники Rolex, а інколи замість них надсилали своїм замовникам упаковки солі. При цьому спритна парочка незаконно використовувала, а точніше просто експлуатувала, ім'я голлівудської зірки Джордж Клуні.

Згідно із заявою поліції, обвинувачені визнали, що використовували ім'я пана Клуні

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

З'ясувалося, що сам Джордж Клуні подав до суду заяву на цих шахраїв. Було це ще дев'ять років тому. Спритників не змогли тоді заарештувати, тому що вже тоді вони переховувалися. А з 2013 року їх почав розшукувати Інтерпол.

Злочинну парочку заарештували цієї суботи на околицях тайського курортного міста Паттайя. Там якраз проходила спільна операція тайських та італійських правоохоронців.

Вже у неділю поліція Таїланду повідомила про затримання обвинувачених чоловіка і жінки. Зазначається, що пара проживала в Таїланді з 2014 року. Тоді Франческа Галделлі заарештували, але він зумів втекти під час суду.

За словами поліції, і Франческо Галделлі, і Ванйа Гоффі визнали, що використовували ім'я Джорджа Клуні. Наразі їм пред'являть звинувачення за перевищення терміну перебування у Таїланді, а потім розпочнуть процедуру екстрадиції до Італії.

"Під час допиту Франческо зізнався, що видавав себе за Джорджа Клуні й відкрив власний бізнес із пошиття одягу, аби обманом отримувати від людей гроші", - повідомляє агентство AFP з посиланням на тайську поліцію.

Нагадаємо, що вічний холостяк Джордж Клуні недовго насолоджувався сімейним життям: гряде розлучення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джордж Клуні захистить геїв від смертельної небезпеки: вчинок справжнього чоловіка.

Портал "Знай.ua" також писав, що Клуні провалив вступні іспити в університет і, недовго думаючи, вирішив почати акторську кар'єру.