Андре Тан в цьому році святкує 20-річчя свого бренду. Восени дизайнер планує влаштувати грандіозний показ в честь дня народження свого дітища і запросити на шоу зірку світового масштабу. Про це “Знай.uа” поділився сам Андре Тан.

Також він розповів, куди збирається поїхати у невеличку відпустку - це чудове місце, де свого часу жив один з найвідоміших композиторів.

Андре Тан зізнався, що зараз у нього дуже багато роботи: і підготовка до осіннього Ukrainian Fashion Week, і підготовка до ювілею компанії, який відбудеться у жовтні.

“У мене завжди літо - робочий процес. Ми зараз ведемо переговори з дуже відомою зіркою, світовою, для того, щоб вона приїхала на показ в честь 20-річчя бренду”, - розповів дизайнер.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він не захотів поки що розкривати ім'я запрошеної зірки.

“Підпишемо контракт, тоді скажу. І колекція у нас буде - ретроспектива за всі роки, плюс до всього, ми робимо це в Оперному театрі”, - поділився Андре Тан.

При цьому дизайнер повідомив, що вже багато років відпочиває в одному і тому ж місці. Він не збирається змінювати своїх уподобань і в цей раз. Якщо у Андре Тана з'явиться час на невеличку літню відпустку, то він поїде в улюблену Австрію.

“Я завжди їжджу в Австрію, вже 13 років поспіль зі своєю сім'єю. В Австрії є таке маленьке містечко, в якому жив довгий час Моцарт. Це Санкт-Гільген”, - зізнався дизайнер.

Андре Тан зазначив, що дуже любить гори, і бував не раз в Карпатах, але йому більше до душі саме Австрія.

“Це моє місце сили. Там дуже холодна вода. Озера вулканічного походження. Я їздив в Карпати, так, але так не надихають”, - додав він.

Нагадаємо, раніше Андре Тан дав поради українцям, що носити цього літа: які вибрати кольори і фасони одягу, що в моді з аксесуарів та взуття. За його словами, жінкам не варто носити рвані джинси - вони не в моді вже, і звернути увагу на взуття з силіконовими вставками.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, Дмитро Комаров та Андре Тан розповіли про благодійний проект "Чашка кави" і як їхня ініціатива рятує життя хворих дітей.

Також “Знай.uа” писав, що перша леді Олена Зеленська відвідала знаменитий табір "Артек" з зірками серіалу "Школа".